Google bedrijfsprofiel

Uw digitale startpunt

Meer klanten en omzet met uw Google Bedrijfsprofiel

De eerste stap op weg naar digitaal succes is dat uw bedrijf online gevonden wordt als mensen ernaar zoeken op Google.  U heeft daarvoor een Bedrijfsprofiel nodig. Met het Google Bedrijfsprofiel kunt u informatie over uw bedrijf toevoegen aan Google Search en Google Maps.

Met Google Mijn Bedrijf kunt u uw Bedrijfsprofiel maken en updaten. Het is wel zaak dit zo goed mogelijk te doen. Dus gericht op uw doelgroep, juiste en consistente info etc.. Hoe beter u voor de dag komt op Google, hoe meer nieuwe klanten en omzet u genereert.

Wat is Google Bedrijfsprofiel?

Uw Google bedrijfsprofiel wordt weergegeven wanneer mensen in Google zoeken naar uw bedrijf.  Het is de belangrijkste vermelding voor uw bedrijf. Hier legt u voor Google uw profiel vast en geeft u aan hoe u gevonden wilt worden. Het is het hart van de lokale zoekmachine optimalisatie (SEO).

Waarom is uw Google Bedrijfsprofiel belangrijk?

Een optimaal Google Bedrijfsprofiel verhoogt het aantal keren dat uw bedrijf wordt weergegeven bij een lokale (bij u in de buurt) zoekopdracht. 
Ook helpt het om beter te scoren in de Google Maps resultaten, iets dat vaak op een telefoon gebruikt wordt.

De voordelen van een Google Bedrijfsprofiel:

  • Het is gratis, je betaalt er niets voor.
  • Helpt potentiële klanten uw fysieke locatie te vinden.
  • Verbeterde zichtbaarheid bij lokale zoekopdrachten
  • Een makkelijke manier voor interactie met uw klanten
  • Snel en eenvoudig te updaten
  • Helpt bij het online opbouwen van uw merkreputatie

Hoe maakt u uw Google Bedrijfsprofiel?

Een bedrijfsprofiel maken is niet moeilijk, maar u moet met een aantal zaken rekening houden. Wij hebben voor u de verschillende stappen om tot een bedrijfsprofiel te komen in dit stappenplan weergegeven.

Wilt u uw bedrijfsprofiel niet zelf maken? Dan kunnen wij voor u tegen een gering bedrag een professioneel bedrijfsprofiel maken. Dat scheelt u weer tijd en gedoe. Zie ook onze introductieaanbieding.

 

Onze introductie aanbieding

Uw Google Bedrijfprofiel voor 100 euro!

Als u minder bekend bent met Zoek machine optimalisatie kunt u overwegen om u door ons te laten helpen met uw Google Bedrijfsprofiel optimalisatie. Zelf een professioneel en goed profiel aanmaken kan door de vele aspecten waar u aan moet denken overweldigend en tijdrovend zijn. In de meeste gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat u onmiddellijk beter scoort dan 75% van uw concurrenten. Daarnaast krijgt u van ons een aantal aanbevelingen waarmee u uw ranking nog verder kunt verbeteren!

Vul nu uw gegevens in en stuur ons een mail. We nemen dan snel contact met u op.

 Ik wil graag meer weten over jullie introductie-aanbieding