Over ons

Make it work. Keep it simple. Fair prices

 

Wie zijn wij?

Wij zijn twee ondernemers die met MKF Data Company ondernemers en directies van bedrijven verder willen helpen op de digitale snelweg.

Wij hebben ruime ervaring met digitale marketing en techniek en hebben een aantal bedrijven reeds succesvol kunnen helpen daarmee. Onze achtergrond ligt in resp. de zakelijke en financiële dienstverlening en de techniek.  Wij hebben specialisten op deelgebieden om ons heen verzameld, zodat wij u niet alleen kunnen helpen met afzonderlijke problemen, maar ook met integrale digitale klantoplossingen.

Waar staan wij voor?

Iedereen moet mee in de digitale wereld. Maar niet elke ondernemer is daarvoor gereed. Denk aan onvoldoende personeel of kennis. Of gewoon te weinig tijd, u bent immers druk bezig met uw zaak. Dan heeft u iemand nodig die u begrijpt, meedenkt en bijspringt in dit proces.

Ons doel is ondernemers te helpen om hun resultaat te verbeteren.  Door slim gebruik te maken van data en digitale mogelijkheden. Ons startpunt is altijd klantdata. We profileren uw klanten en zorgen dat u optimaal communiceert met hen via website, email, social media en messenger.  We bouwen desgewenst uw website of passen deze aan.  En als er technische zaken geregeld moeten worden, zoals koppelingen met uw systemen, zorgen we daar ook voor. We  houden in de gaten hoe het gaat en nemen u daarin mee. Opleveren en wegwezen is niet onze stijl. We gaan voor een (tevreden) relatie voor langere tijd.

Onze focus

We kunnen niet alles en het bedrijfsleven omvat vele sectoren, met elk hun eigen kenmerken. Vandaar dat we ons beperken tot een aantal sectoren. We kiezen voor sectoren die we kennen en waar we affiniteit mee hebben. In deze sectoren willen we excelleren. Deze sectoren zijn:

 

 

  • Restaurants
  • Wijnhandel
  • Financiële dienstverlening
  • Zakelijke dienstverlening
  • Industriële maakindustrie

Hoe werken wij?

 

Onze no nonsense aanpak ziet er als volgt uit.

 

Kennismakingsgesprek. Wie bent u, waar wilt u naar toe en waar liggen uw hulpvragen? Wie zijn wij, hoe werken we en hoe kunnen we helpen?

Advies. Na het gesprek koppelen we terug wat we ervaren hebben, wat u volgens ons zou moeten doen en hoe wij u daarbij kunnen helpen. We maken prioriteiten en de impact in tijd en geld duidelijk.

Opdrachtformulering. We spreken duidelijk af welke dienstverlening we voor u gaan doen, wanneer en tegen welke kosten. U weet precies waar u aan toe bent.

Realisatie. Gedurende het afgesproken traject nemen we u mee in de vorderingen. Bij oplevering zorgen we voor een zachte landing in de organisatie.

Evaluatie en feedback. Periodiek koppelen we resultaten en ontwikkelingen aan u terug. Samen met u kijken we welke eventuele vervolgstappen  nodig of gewenst zijn.

Onze introductie aanbieding

Een Chatbot voor 500 euro!

Steeds vaker zien we chatbots verschijnen op websites. Een chatbot is een virtuele assistent die met uw klanten 'praat', iemand waar ze met vragen terecht kunnen en daarop antwoorden krijgen.  Als u met deze -veelbelovende- vorm van digitale communicatie ervaring wilt opdoen, hebben we een mooie aanbieding voor u. We maken voor u een chat bot voor een onderwerp van uw keuze voor slechts 500 euro.

Interesse? Vul hieronder dan uw gegevens in en verstuur de mail. We nemen dan snel contact met u op om een afspraak te maken.

 Ik wil graag meer weten over jullie introductie-aanbieding