Case: VAN AMEYDE

Hoe zorg je ervoor dat kennis die Van Ameyde heeft op het gebied van Claims management goed uitgedragen wordt?

Dit was kort samengevat de uitdaging die Van Ameyde enkele jaren geleden bij MKF Data Company neerlegde. Van Ameyde is een bedrijf met 500 werknemers en bestaat sinds 1945. Bij Van Ameyde zien ze het als hun missie om de prestaties op het gebied van claims- en riskmanagement van hun klanten te verbeteren en mensen of bedrijven die schade hebben geleden te helpen.

De toenmalige website kende nogal wat beperkingen. Zo was een blog niet mogelijk en was er geen mogelijkheid om nieuws prominent te laten zien. Ook was het niet mogelijk om campagnepagina’s te maken. De structuur en look and feel was ook aan een opfrisbeurt toe. Het bedrijf had zich inmiddels verder doorontwikkeld in een markt die voortdurend in beweging is. Van Ameyde werkt continue aan nieuwe innovatieve technologie, die oplossingen biedt voor de problemen van vandaag en wilde dat ook profileren.

Onze oplossing voor Van Ameyde

MKF Data Company ontwikkelde het concept voor een nieuwe website, waarin nieuws, hun blog en nieuwe innovatieve oplossingen van Van Ameyde goed voor het voetlicht komen en alle aspecten van de dienstverlening een plek vonden. Het concept is vervolgens uitgewerkt door MKF Data Company en wordt nu gebruikt door Van Ameyde. Naast de hoofd website die 10 talen bevat, zijn er inmiddels ook verschillende websites voor specifieke doelgroepen/landen gerealiseerd. MKF Data Company is partner in business en als zodanig ook betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en richtingen.

EEN Representatieve website

 

Vaak is je website de eerste en bepalende kennismaking door een klant.

Wat wilt u uitstralen?

Voorbeelden van wat we doen

chat bot

Restaurant

website

Financiële diensten

actie

Retailer

Onze introductie aanbieding

Een Chatbot voor 500 euro!

Steeds vaker zien we chatbots verschijnen op websites. Een chatbot is een virtuele assistent die met uw klanten 'praat', iemand waar ze met vragen terecht kunnen en daarop antwoorden krijgen.  Als u met deze -veelbelovende- vorm van digitale communicatie ervaring wilt opdoen, hebben we een mooie aanbieding voor u. We maken voor u een chat bot voor een onderwerp van uw keuze voor slechts 500 euro.

Interesse? Vul hieronder dan uw gegevens in en verstuur de mail. We nemen dan snel contact met u op om een afspraak te maken.

 Ik wil graag meer weten over jullie introductie-aanbieding